UberDesk Standard

UberDesk Standard Плотове

UberDesk Standard Плотове UberDesk Standard Плотове UberDesk Standard Плотове UberDesk Standard Плотове UberDesk Standard Плотове UberDesk Standard Плотове UberDesk Standard Плотове UberDesk Standard Плотове UberDesk Standard Плотове

Цветове

10

Черно Бяло Сиво Бордо Дъб Тренто Дъб Вентура Сигнално зелено Синьо Орех Лион Баварски бук Цветове

Изберете от разнообразните цветове, които предлагаме за плотове според Вашия вкус. За тези с по-различен вкус предлагаме и други цветове. Всеки плот може да бъде с различна текстура (гладък, шагре, декор).

Всеки размер всяка форма

Работният плот е един от най-важните компоненти на всеки UberDesk. Подберете размерът и формата според мястото, дизайнът на останалите мебели и специфичните предпочитания. За допълнителна ергономичност се предлага ергономичен изрез.

Всеки размер всяка форма
Метод на закрепване

Метод на закрепване

UberDesk предлага добро решение за закрепване на плота към рамката с винтове и дюбели. Позволява сглабяне и разглабяне и е много по-здраво решение от винтовете за дърво.

Рамка
Рамка

Рамка

3 цвята


Рамката на ергономичното бюро се предлага в 3 цвята: сиво, черно и бяло. Боядисана е прахово с полиестерна боя с висока устойчивост на надраскване и с отличен външен вид.

<p>Рамка</p>
<p>Рамка</p>
<p>Рамка</p>

Рамка

Плавно движение

Механизмът за движение позволява толково плавно движение, че чашата Ви с кафе дори няма да усети разликата.

Иновативен механизъм

Всяко повдигащо се бюро UberDesk има електрически механизъм (един или повече), който позволява движение със стъпка от 0.1мм или 6500 позиции за избор.

Тих звук

Всяко ергономично бюро създава шум от 45 dB, което е еквивалент на шепнене. Това прави UberDesk перфектен за всеки офис и други тихи помещения.

Пулт за управление

За всеки един UberDesk се предлагат 3 опции за пулт за управление -  DPF1K, DPF1M и DPF1C. Пултовете за управление имат модерен дизайн, комбиниран с класическа визия и интуитивна и практическа употреба. Могат да бъдат поставяни отляво или отдясно. Моделите DPF1M и DPF1C предлагат функция за запомняне на 3 позиции.

Пулт за управление
Пулт за управление Пулт за управление Пулт за управление

против сблъсък

Всяко бюро UberDesk има вградено PIEZO против сблъсък решение. Когато сензорът почувства досег с препятствие по време на движението, той задържа и обръща посоката на движение. Предпазва от щети и увеличава живота на офис екипировката.

Кабелна розетка

Кабелна розетка

Кабелната розетка позволява преминаването на кабелите през плота. По този начин UberDesk може да се доближи до стена. Кабелните розетки са с диаметър от 60мм, могат да бъдат поставени навсякъде на плота и без ограничение в бройката.

Комплект за управление на кабели

Комплектът за управление за кабелите се състои от хоризонтални канали и разклонители пригодени за UK и EU захранване. Този комплект осигурява отсъствието на кабелен хаос под плота.

Кабелна розетка
Кабелна розетка Кабелна розетка
Комплект за управление на кабели
Комплект за управление на кабели
Комплект за управление на кабели
Комплект за управление на кабели
Софтуер
Софтуер

Готов за

PC и MAC

Софтуер

Софтуерът предлага типичните фукнции на пултовете за управление - нагоре/ надолу, до 3 запомнени позиции и показване на височината. Допълнително програмата напомня за смяна на положението, отчитайки времето в стоене и изгорените калории. Възможно е използването на пулт и софтуер едновременно.


Софтуер Софтуер

Мобилно приложение

За допълнителен контрол на ергономичното бюро се предлага мобилно приложение. То може да движи бюрото нагоре/надолу, функции за запомняне и автоматично движение до дадена височина. 

Мобилно приложение

available for

android and ios

available for available for
Колелца

Колелца

Вместо стандартните регулиращи се стъпки, които са поставени на всяко едно ергономично бюро UberDesk, могат да бъдат поставени гумени мебелни колелца със спирачка, които дават допълнителна мобилност на бюрото.

Стойки за монитор и релсови системи

UberDesk предлага разнообразие от стойки за монитори и релсови системи за всякакъв вид конфигурации.

Стойки за монитор и релсови системи
Стойки за монитор и релсови системи
Запитване

UberDesk Standard

Характеристики

 • Скорост: 38мм/сек
 • Височина: 65см-130см
 • Цвят метална рамка: черно, сиво или бяло
 • Цветове плотове: 10+ цвята
 • Меламинови плотове с дебелина от 18, 25, 36мм
 • Динамична товароносимост - 160кг
 • PIEZO против сблъсък решение
 • Ниво на шум от 45 db еквивалент на шепнене
 • Тегло: 45-65кг (варира)
 • 4 години гаранция
 • 50 000+ вариации
 • Голямо разнообразие от аксесоари
 • Размер на плот: всякакъв