Топ 10 UberDesk Ползи

Важността да използвате ергономично бюро

Всеки човек прекарва 60-70% от будните си часове в заседнал начин на живот (средно по 12 часа дневно в седене). Седенето е сравнявано с пушенето и в някои случаи е дори по-опасно, тъй като води до множество заболявания. Повдигащите се бюра са основен начин за справяне със заседналия начин на живот.

UberDesk подобрява здравето

Понеже UberDesk успешно побеждава болестта на заседналия начин на живот, не е изненада, че бюрото ще подобри здравето Ви. Тази иновативна мебел има голям шанс да замени докторите и лекарствата в бъдеще. Ще бъдете по-щастливи и по-здрави, водейки по-малко стресиращ и по-задоволителен живот.


UberDesk подобрява здравето
UberDesk подобрява здравето

Намалява риска от

заболявания

Намалява риска от
Намалява риска от

Намалява риска от рак с до 32%

Намалява риска от исхемична болест с 30%

Намалява риска от диабет с 27%

Намалява риска от болки в кръста с 95%

Намалява риска от сърдечни заболявания с 40%

Загуба на тегло

6 маратона

- 20 000 калории за 1 година

Употребата на ергономично бюро гори доста повече калории от използването на конвенционално бюро. Накрая на годината ще сте загубили 1-2 килограма. Пресметнете колко точно, използвайки калкулатора по-долу.

Загуба на тегло
Загуба на тегло
Подобрява настроението и

Подобрява настроението и

нивата на енергия

Заредете батериите, работейки прави с UberDesk. Точно така... Това ще ви донесе допълнителна енергия да правите нещата, които обичате. Ще бъдете по-щастливи и енергични от всякога.

Добра стойка

Добра стойка

Всяко повдигащо се бюро UberDesk се регулира до всяка височина, водейки до голяма ергономия за всеки човек. Няма да имате повече увиснали рамене. Здравата стойка и увереност ще бъдат част от ежедневието.

UberDesk има...

Спортът няма обратен
ефект срещу заседяването.

UberDesk има...

Според проучванията заседналият начин на живот е независим от физическата активност. Дори 1 час на ден спортуване няма да има обратен ефект. Просто трябва да прекарвате по-малко време седнали. UberDesk дава тази възможност.

Удължава живота
Удължава живота

Удължава живота

Забавя стареенето

Според шведски учени най-добрият начин за удължаване на живота е да стоим изправени, понеже така теломерите остават дълги - частите на хромозомите, които защитават човешката ДНК. Препоръчително е да стоите далеч от столове и дивани или просто да използвате ергономично бюро.

Подобрява продуктивността

Подобрява продуктивността

Увеличава вниманието

Твърди се, че потребителите на UberDesk са по-продуктивни, готови за работа и позитивни. Проучвания твърдят че продуктивността се увеличава с 10-20% в изправено положение. Бизнес срещите са кратки и ефективни.

Подобрява продуктивността
Бизнесът печели сUberDesk

Бизнесът печели с
UberDesk

    • По-щастливи, по-здрави и по-продуктивни служители
    • По-малко отсъствие от работа
    • Бърза възвръщаемост на инвестицията
    • Конкурентноспособност
    • Повишени стандарти
Най-добрата инвестициявъв Вашето здраве

Най-добрата инвестиция
във Вашето здраве

Да притежавате UberDesk ще Ви струва по-малко от 1 лев на ден за следващите 4 години, правейки инвестицията една от най-добрите за Вашето здраве.